CFO of the year virtual goodiebag

Een VIP-testrit met de nieuwe Audi Q8 e-tron

De nieuwe Audi Q8 e-tron, met een rijbereik tot 600 km en een ruim, luxueus interieur. De elektrisch premium SUV bij uitstek en bovendien CO2-neutraal geproduceerd door Audi Brussels.
Laat uw gegevens na en wij contacteren u om een VIP-testrit in te plannen. De Audi Q8 e-tron wordt dan op een door u gekozen plaats geleverd voor een 24u testrit.

Dé bank voor ondernemingen

Als dé bank voor ondernemingen draagt BNP Paribas Fortis graag zijn steentje bij aan een positief ondernemersklimaat in België. We stimuleren bedrijven in hun groei, nationaal en internationaal. Of u nu een startende ondernemer bent of al een gevestigde waarde. Wij luisteren naar uw noden en ondersteunen uw onderneming met oplossingen en advies op maat.

Daarbij staat duurzaam ondernemen hoog op de agenda. Onze experten staan voor u klaar met kennis van zaken over decarbonisering, circulaire economie, menselijk kapitaal en slimme steden.

Kies voor een positieve, duurzame toekomst waarin uw onderneming voluit kan groeien.

Robert Half, marktleider in gespecialiseerde rekrutering

Robert Half – marktleider in gespecialiseerde rekrutering – helpt professionals aan een job waarin ze helemaal openbloeien, en ondersteunt bedrijven met het uitbouwen van teams die het verschil maken.

Wij bieden flexibele, vaste en projectmatige oplossingen in finance en boekhouding, administratie, HR en office support, IT en Legal. Ook voor het rekruteren van executive profielen kan u bij ons terecht.

Een gemotiveerd en enthousiast team is een productief team. Samen vinden we de job die bij u past of de kandidaten die echt het verschil maken voor uw bedrijf. Hierbij alvast enkele tools en inzichten die we graag met u delen:

Aarzel niet ons te contacteren om samen uw aanwervingsplannen te bespreken of om voor u de ideale job te vinden.

Moore Belgium, the company’s companion

Moore Belgium is het grootste onafhankelijke accounting- en consulting bedrijf in België dat ondernemers helpt hun droom te realiseren. Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien. Dankzij onze brede dienstverlening kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. We combineren de veelzijdigheid van een internationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze service wordt gekenmerkt door een persoonlijke manier van werken waarin de klant centraal staat.

We zijn de ‘compagnon de route’ van onze klanten, samen bouwen we aan hun toekomst, als klankbord en adviesverlener.

Concreet beschikken we over een breed gamma aan financiële en consulting diensten:
• Accountancy & Advisory
• Audit
• Business Analytics
• Business Consulting
• Corporate Finance
• Interim Management
• Grants & Incentives
• Tax & Legal Services

Ontdek hier het Cross-border Mid-Market M&A Compass in samenwerking met Vlerick Business School

Partners

EEN INITIATIEF VAN
MET DE STEUN VAN GOLD SPONSORS
MET DE STEUN VAN SILVER SPONSOR
IN SAMENWERKING MET

Contact

Event Manager
Mieke Knabben
mieke.knabben@roularta.be

© 2023 Roularta Media Group – CopyrightDisclaimerPrivacy PolicyCookie settings